Vecka - Week 25

Måndag - Monday:  

Lunch - Lunch:

Fransk maletköttsås och kokt potatis - French minced meat sauce and boiled potatoes
Grönsaksost-sås - Vegetablecheese-sauce

Middag - Dinner:

         Fisk-räk gryta och ris - Fish-shrimp stew and rice
         

Tisdag - tuesday:

Lunch - Lunch:

Broilerfrestelse - Chicken temptation
Grönsaksgratäng - Vegetable gratin

Middag - Dinner:

Pasta Carbonara - Pasta Carbonara
                                                                                           

Onsdag - wednesday:

Lunch - Lunch:

Snålsoppa - Greedy soup (=Root vegetables soup)
Rabarber-toscapaj och vaniljsås - Rhubarb-toscapie with vanilla sauce

Middag - Dinner:                                                                                                                      

         Tortilla-kebab med yoghurtsås - Tortilla-kebab with yoghurt sauce
       

Torsdag - thursday

Lunch - Lunch:

Midsommarbord - Midsummertable

Middag - Dinner:

-
                                                                               

Fredag - friday

Lunch - Lunch:

        Midsommarafton - Midsummer Eve

Middag - Dinner:

        -

 

Lunchen serveras kl 11.00 - 12.30.  -  The lunch is served 11.00 - 12.30 a.m.

Det är möjligt att äta lunch på skolan för 6 €.
Lunchbiljetterna inhandlas från skolans kansli i paket om tio stycken till ett pris av 60 €.
Endast kontant betalning!

It is possible to eat lunch at our school for 6 €.
Lunchtickets is bought from the school office in ten-piece packages at a price of 60 €.
Cash only!


Vi serverar endast rättvist kaffe och bananer.

Köket sorterar avfallet i glas, papper, papp, metall och bioavfall.

 

Vårt kök serverar främst inhemska råvaror och närproducerat i mån av möjligt då potatis, grönsaker och torkade ärter.

 

Köket serverar ekologisk mjölk.

 

Fisken som vi serverar är MSC certifierad.