PAREMMIN VOIMISEN TAITO, II

1.-2.2.2020 klo. 9-14

Tanssillisesta Niasta löytyy vaikutteita niin kehonhuoltotekniikoista kuin kamppailulajeistakin. Samalla Nia on elämäntapa: elämää, terveyttä ja liikettä voi lähestyä aistienkin kautta. “Paremmin voimisen taito II” on itsenäinen jatkokurssi “Paremmin voimisen taito I”-kurssille. Olet tervetullut molemmille tai jommallekummalle.

Viikonloppukurssilla tutustumme Nian perusperiaatteisiin - Relaxed, Alert, Waiting - ohjatun ja vapaan liikkeen, sekä yksinkertaisten harjoitusten ja dialogin kautta. Opit enemmän Niasta ja saat samalla viettää laatuaikaa itsesi ja samanhenkisten kanssa.

Kurssi sopii sinulle, mikäli kaipaat tanssilattialle jolla on tilaa sekä keholle että sielulle. Kurssin rakenne aaltoilee tekemisen ja palautumisen välillä, ja tanssilattialla on tilaa niin hikisemmälle kuin rauhallisemmallekin liikkeelle - lepoa, inspiraatiota ja rentoutumusta unohtamatta. Olet tervetullut (tanssi)kokemuksestasi tai kunnostasi riippumatta. Tule vaatteissa joissa sinun on mukava liikkua, sekä ohuissa sisätossuissa, ellet halua olla paljain jaloin.

Ohjaaja: Minna Aalto (FM, lisensoitu Nia Black Belt-ohjaaja) on ohjannut Niaa ja eheyttävää liikettä vuodesta 2006. Minna asuu ja toimii Turussa ja vierailee mielellään muilla paikkakunnilla tanssin merkeissä. Nia-viikkotuntien ja -työpajojen lisäksi Minna musisoi ja maalaa. Lue lisää Minnasta ja Niasta: www.dakinia.fi

Mukaan mahtuu väh. 10, enint. 18.

Paikka Borgå folkakademi, Lukiokatu 2 (Å-salen), Porvoo

Kurssimaksu 70 € (sis. kahvia, teetä, hedelmiä)

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 22.1 saakka. nina.wackstrom@akan.fi (040-5687027)