HYÖTYRUOTSI / NYTTOSVENSKA

Elokuu / AUGUSTI 2018 - Toukokuu / MAJ 2019


"Hyödy pakosta" Opi ruotsia tekemisen ohessa.

Onko sinulla ”pakkoruotsi” repussasi, mutta puhuminen ja kanssakäyminen ruotsiksi tuntuu vaikealta?

Haluatko laajentaa mahdollisuuksiasi opiskella tai parantaa mahdollisuuksiasi työnsaantiin?

Tarjoamme sinulle lukuvuoden täynnä elämyksiä - ja samalla opit ruotsia niin hyvin, että voit jo vuoden päästä hakea opiskelemaan ruotsiksi täällä tai ulkomailla. Olet myös valmis työhön jossa vaaditaan ruotsin kielen taitoa.

 Vuosi Akanilla ei ole kieliopin ja sanaston pänttäämistä vaan täynnä eri elämyksiä joiden ohessa ruotsinkielen taito hiljaa hivuttautuu jokapäiväiseen elämääsi. 

Vuosi Akanilla ei ole kieliopin ja sanaston pänttäämistä vaan täynnä eri elämyksiä joiden ohessa ruotsinkielen taito hiljaa hivuttautuu jokapäiväiseen elämääsi. 

Suuri osa oppimisesta tapahtuu opiston ulkopuolella. Teemme retkiä ja vierailemme eri mielenkiintoisissa paikoissa. Saat kokeilla piirtämistä, musiikkia, mediaa ja monta muuta mielenkiintoista asiaa. Vuoden aikana saat kokeilla hyvinkin monta eri juttua ja tarvittaessa saat tietysti syventyä sinulle tärkeisiin aiheisiin. Ilmoittaudu jo tänään!
 

Jos olet oikeutettu opintotukeen Suomessa: Pitkien linjojen opiskelijamme saavat 250 €/kk opintotukea. Jos asut asuntolassamme saat asumistukea 89 €/kk. Opiskelumaksu on 410 €/kk jos asut meillä; 280 €/kk muualla asuville. Jos vuokraat asunnon kaupungilla voit hakea erillistä tukea siihen (Kelan opintotuki)

Kuukausikustannuksesi ovat käytännössä 30 € tai 70 €. Sillä saat kiinnostavan ja mukaansatempaavan opetuksen, ruoan (ja asumisen) sekä uusia ystäviä. Saat syventyä haluamaasi aiheisiin ja kehityt kansainvälisessä yhteisössämme. Tällä hetkellä meillä opiskelee ihmisiä 23:sta eri maasta.

Katso myös muita linjojamme. Niilläkin opit käytännön ruotsia.

Haluatko lisätietoja? Soita kouluun tai lähetä kysymyksesi sähköpostitse 019-5769 500, info@akan.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 13.8.2018.

Lär av och för livet - Tekemällä oppii