På snabb fot genom den spansktalande världen

4.9-12.12.2017. Måndag-tisdag kl. 10-14.15

Har du lite kunskaper i spanska i bagaget? Är du intresserad av den spansktalande världen? Kom då med på vår “resa”, där vi utforskar geografi, samhälle och historia runt omkring i Latinamerika i första hand. Vi besöker också utställningar, filmfestivaler och andra aktuella evenemang med koppling till den spansktalande världen. Fokus ligger på att prata spanska  med grammatiska övningar och ordförråd som underlag. Den språkliga delen skräddarsys enligt deltagarnas behov och nivåer så långt det är praktiskt möjligt.

En riktig resa gör vi till Spaniens centrala delar 27.11-4.12, där vi bland annat besöker lokala produktioner som vinodling, ser slott och andra historiska byggnader och får veta mer om det spanska språkets centrum.

Kursen lämpar sig för deltagare som vill friska upp och utveckla tidigare språkkunskaper. Läromedel: Caminando 2 eller Caminando 4 (Natur och Kultur). Boken kan inhandlas i grupp i början på kursen.

Kursledare Katinka von Kraemer

Plats: Borgå folkakademi, Runebergsgatan 16-18, Borgå

Avgift 100 €/månad. I avgiften ingår undervisning, lunch och kaffe. Sammanlagt 130 timmar. Kostnader för frivillig studieresa tillkommer.

Blev du intresserad? Kontakta skolan så får du veta mer!

Vi tar emot anmälningar fram till 17.8.

Anmäl dig på nätet eller skicka ett meddelande till nina.wackstrom@akan.fi. Du kan också anmäla dig per tfn 040-5687027 (vardagar kl 9-15).