På lärande fot genom det spanska språket

15.1-15.5.2018. Måndag-tisdag kl. 10-14.15     Resa till Spanien i april 2018.

Kan du lite spanska men vill lära dig mer? Är du intresserad av den spansktalande världen? Nu har du din chans att “resa” på vår kurs, där vi utforskar kultur, samhälle, historia natur och mycket annat i Spanien och Latinamerika. Vi besöker också aktuella evenemang med koppling till den spansktalande världen. Fokus ligger på att prata spanska med grammatiska övningar och ordförråd som underlag. Den språkliga delen skräddarsys enligt deltagarnas behov och nivåer så långt det är praktiskt möjligt.

Vi fortsätter också med våra omtyckta riktiga resor, den här gången går turen till Valencia och Mallorca vecka 15 i april 2018. Under resan gör vi utflykter såväl till kulturellt och historiskt intressanta platser som vandrar i naturen och besöker lokala livsmedelsproducenter. Kunskaper i spanska är inte nödvändigt  för att kunna delta i resan, eftersom tillgång till tolk finns under hela veckan.

Kursen lämpar sig för deltagare som vill friska upp och utveckla tidigare språkkunskaper. Läromedel: Caminando 3 eller Caminando 5 (Natur och Kultur). Boken kan inhandlas i grupp i början på kursen.

Kursledare Katinka von Kraemer

Plats: Borgå folkakademi, Runebergsgatan 16-18, Borgå

Avgift 100 €/månad. I avgiften ingår undervisning, lunch och kaffe. Sammanlagt 130 timmar. Kostnader för frivillig studieresa tillkommer.

Blev du intresserad? Kontakta skolan så får du veta mer!

Vi tar nya emot anmälningar fram till 20.1.

Anmäl dig på nätet eller skicka ett meddelande till nina.wackstrom@akan.fi. Du kan också anmäla dig per tfn 040-5687027 (vardagar kl 9-15).