Opiskele ruotsin kielellä monipuolisessa Borgå folkakademissa!

 

Mietiktkö vielä tulevaa ammattiasi, olisko sinulle hyötyä ruotsin kielen taidon kohentamisesta tai haluatko pitää välivuoden opinnoissa ja kokeilla jotain aivan uutta? Jos vastaus on kyllä, Borgå folkakademi (Akan) on sinulle oikea valinta!

Borgå folkakademissa opiskelet ja asut keskellä Porvoon eläväistä opiskelijakaupunkia, vain tunnin matkan päässä Helsingistä. Akanissa opiskelet kansainvälisessä porukassa, joka koostuu eri-ikäisistä ja -taustaisista opiskelijoista.

Akan tarjoaa sekä lyhytkursseja että kattavampia kokonaisuuksia. Osaa suoritetuista opintopisteistä voit hyödyntää suoraan jatko-opinnoissasi, kun taas toiset kurssit antavat sinulle pohjan, josta on hyvä rakentaa tulevaisuuden uraasi. Opiskelu Akanissa on erinomainen mahdollisuus kokeilla, mikä on sinulle sopivin tie.

Borgå folkakademi on kansanopisto, jossa voit opiskella oman tarpeesi ja edellytyksiesi mukaisesti. Myös äidinkielenään suomea puhuvat, ruotsin kielestä ja ruotsiksi opiskelusta kiinnostuneet, niin nuoret kuin varttuneemmat, ovat tervetulleita opiskelemaan meille.

Lisätietoa saat puhelimitse 019-5769 500 tai info@akan.fi sekä ruotsinkielisiltä kotisivuiltamme.